Restoran Pull
Asukoht
Rotermanni 2, 10111 Tallinn, Eesti
Lahtiolekuajad
- Esmaspäev: 12:00 – 22:00
- Teisipäev: 12:00 – 22:00
- Kolmapäev: 12:00 – 22:00
- Neljapäev: 12:00 – 22:00
- Reede: 12:00 – 23:00
- Laupäev: 13:00 – 23:00
- Pühapäev: Suletud
Kontaktid
- Telefon: +372 5680 0888
- E-post: [email protected]
- Veebileht: https://www.restoranpull.ee
- Facebook: https://www.facebook.com/restoranpull
- Instagram: https://www.instagram.com/restoranpull
Kontseptsioon ja köök
Restoran Pull on modernne liharestoran Tallinna Rotermanni kvartalis, mille põhifookuses on kvaliteetsed steigid ja slow-cooked lihad. Restoran on suunatud neile, kes hindavad robustset, ausat ja maitserikast toitu. Interjöör on industriaalne ja mehelik, sobides nii äriklientidele kui ka toidunautlejatele. Köögis kasutatakse peamiselt puusütt ja lahtist tuld, et saavutada intensiivne ja autentne maitse.
Menüü ja eripakkumised
- Klassikalised road: veisesteik rib-eye, Tomahawk, grillitud seakülg
- Eelroad: veiseliha tartar, suitsulõhe, käsitööleib
- Magustoidud: karamelliseeritud banaan, šokolaadikook, juustukook
- Hooajalised road ja lõunapakkumised
- Lai valik käsitööõllesid ja veine lihatoitude kõrvale
Peakokk
Köögitiimi juhib Tõnis Siigur koostöös Siigur Eatery meeskonnaga. Tõnis Siigur on kogenud ja tunnustatud Eesti kokk, kelle nimi seostub kõrge kvaliteedi ning läbimõeldud maitsekombinatsioonidega. Tema juhtimisel on restoran saavutanud tugeva positsiooni Eesti liharestoranide seas.
Teenused
- Avatud köök ja grilliala
- Baariala kokteilide ja õlledega
- Privaatse saali kasutamise võimalus
- Gruppide majutamine ja sündmuste korraldamine
- Suveterrass
- Toidu kaasaostmise võimalus
- Ei paku kojuvedu
Hinnatase
- Eelroad: 10–16 €
- Pearoad: 18–45 €
- Steigid: alates 30 €
- Magustoidud: 7–10 €
- Hinnatase: keskmine kuni kõrge
Üldinfo ja ajalugu
Restoran Pull avati 2016. aastal Tallinna populaarses Rotermanni kvartalis. See kuulub Siigur Eatery kontserni alla, mis haldab mitmeid tunnustatud toidukohti. Pull on tuntud oma tugeva lihafookuse ja kõrge toidukvaliteedi poolest. Restoran on saanud hinnatud sihtkohaks nii kohalike kui ka väliskülaliste seas, kes otsivad kindlat ja meeldejäävat lihanaudingut.