Anno Restoran
Asukoht
Pikk 33b, 44307 Rakvere, Eesti
Lahtiolekuajad
- Kolmapäev – Laupäev: 18:00 – 22:00
- Pühapäev – Teisipäev: suletud
Kontaktid
- Telefon: +372 5886 6796
- E-post: [email protected]
- Veebileht: https://www.annorestoran.ee
- Facebook: https://www.facebook.com/annorestoran
- Instagram: https://www.instagram.com/anno_restoran/
Kontseptsioon ja köök
Anno Restoran on modernse Euroopa köögi restoran, mis asub hubases ajaloolises hoones Rakvere vanalinnas. Restoran keskendub hooajalistele ja kohalikele toorainetele, pakkudes kunstipäraseid roogasid intiimses ja elegantse atmosfääriga keskkonnas. Anno eesmärk on pakkuda fine dining elamust väljaspool suuremaid linnasid, tuues Rakveresse rahvusvahelise tasemega toidukultuuri.
Menüü ja eripakkumised
- Menüü muutub hooajaliselt
- 4- või 6-käiguline degusteerimismenüü
- Taimetoitlastest külalistele kohandatud valikud ettetellimisel
- Eripakkumised pühade või sündmuste puhul
- Sommeljee soovitatud veinipaarid iga käigu juurde
Peakokk
Peakokk on Mirko Zago, kellel on kogemust tipprestoranides nii Eestis kui ka Itaalias. Tema köögifilosoofia põhineb tooraine austamisel, maitsete tasakaalus hoidmisel ja loomingulisusel. Mirko on hinnatud ka oma oskuste poolest luua minimalistlikke, kuid detailitäpseid roogasid.
Teenused
- À la carte ja degusteerimismenüü
- Privaatruum väiksematele gruppidele
- Ettetellimisel erimenüüd ja sündmused
- Veinipaaritused professionaalse sommeljee poolt
- Hubane ja elegantne interjöör
Hinnatase
- Degusteerimismenüüd: 4 käiku – umbes 60 €, 6 käiku – umbes 75 €
- Veinipaaritus: alates 35 €
- À la carte pearoad: 25–35 €
- Eksklusiivne, kuid hinnatasemelt õigustatud
Üldinfo ja ajalugu
Anno Restoran avas uksed 2018. aastal Rakveres, eesmärgiga tuua linna uus tase gastronoomiat. Asub renoveeritud vanalinna majas, mille ajalooline taust on ühendatud kaasaegse sisekujundusega. Anno on pälvinud tunnustust nii Eesti kui ka rahvusvahelise toidukriitika poolt ning on olnud mitmel korral White Guide’i soovitustes. Restoran sobib ideaalselt eriliseks õhtusöögiks või gurmeeelamuseks väljaspool suurlinnu.