Kodas Restoran

Asukoht

Luke küla, Nõo vald, Tartu maakond, 61614, Eesti

Lahtiolekuajad

  • Neljapäev – Laupäev: 18:00 – 22:00
  • Pühapäev – Kolmapäev: suletud (ainult ettetellimisel)

Kontaktid

  • Telefon: +372 5683 0263
  • E-post: [email protected]
  • Veebileht: https://www.kodas.ee
  • Facebook: https://www.facebook.com/kodas.ee
  • Instagram: https://www.instagram.com/kodas.ee

Kontseptsioon ja köök

Kodas Restoran on osa Kodas Elamuskojast, mis ühendab kaasaegse toidukultuuri, naturaalsed siidrid ja maitseelamused Lõuna-Eesti looduskaunis keskkonnas. Restoran keskendub põhjamaisele köögile, tuues esile kohaliku tooraine, hooajalisuse ja jätkusuutlikkuse. Menüüs kohtuvad loomingulisus ja funktsionaalsus, pakkudes külalistele läbimõeldud ja kunstipäraseid roogi.

Menüü ja eripakkumised

  • Degusteerimismenüü 5 või 7 käiguga, mida uuendatakse vastavalt hooajale
  • Eelroad: marineeritud metseenekas, suitsutatud forell, rukkikohupiim
  • Pearoad: ulukiliha, fermenteeritud köögiviljad, kohalik kala
  • Magustoidud: metsamarjad, käsitööjäätis, kombucha-geelid
  • Kodase enda naturaalsed siidrid ja alkoholivabad joogid
  • Vegan-menüü ettetellimisel saadaval

Peakokk

Peakokk: Info puudub.

Teenused

  • Privaatne restoran ja reserveeritav elamuskoht
  • Degusteerimisõhtud ja toidupaaritused siidritega
  • Üritused, seminarid ja pidulikud vastuvõtud
  • Toote- ja joogipood kohapeal
  • Tasuta parkimine
  • Ligipääs loodusradadele ja ümbruskonna mõisapargile

Hinnatase

  • Degusteerimismenüü (5 käiku): ca 65 €
  • Degusteerimismenüü koos jookidega: ca 90–110 €
  • A la carte menüü puudub; menüü ette koostatud

Üldinfo ja ajalugu

Kodas Restoran on osa Kodas ettevõttest, mis asub Luke mõisapargi servas ning tegutseb alates 2019. aastast. Restoran sündis soovist pakkuda külastajatele terviklikku elamust – ühendades toidu, käsitööjoogid ja looduskeskkonna. Kodas on tuntud oma fermenteerimis- ja siidrikultuuri poolest ning restoran on kiiresti kujunenud üheks silmapaistvamaks fine dining kohaks Lõuna-Eestis.