Kai Restoran

Asukoht

Peetri 12, Noblessneri sadamalinnak, 10415 Tallinn, Eesti

Lahtiolekuajad

  • Esmaspäev – Teisipäev: Suletud
  • Kolmapäev – Neljapäev: 17:00 – 23:00
  • Reede: 17:00 – 00:00
  • Laupäev: 12:00 – 00:00
  • Pühapäev: 12:00 – 17:00

Kontaktid

  • Telefon: +372 5303 3091
  • E-post: [email protected]
  • Veebileht: https://www.kairestoran.ee
  • Instagram: https://www.instagram.com/kairestoran
  • Facebook: https://www.facebook.com/kairestoran

Kontseptsioon ja köök

Kai Restoran asub Noblessneri mereäärses kvartalis ja pakub modernset Euroopa kööki, millel on Põhjamaade mõjutused. Restoran ühendab innovaatilise toidukunsti hooajalise ja kohaliku toorainega. Interjöör on minimalistlik ja kaasaegne, sobides ideaalselt nii romantilisteks õhtusöökideks kui ka ärikohtumisteks.

Menüü ja eripakkumised

  • Suitsutatud porgand, küüslaugukreem ja krõbe leib
  • Grillitud merikeel rohelise sibula ja beurre blanc’iga
  • Lamba sisefilee, fenkol ja karulaugupesto
  • Degusteerimismenüü 4- või 6-käiguline valik
  • Hooajalised joogipaketid toidu kõrvale
  • Erimenüüd pühade ja sündmuste puhul

Peakokk

Peakokk: Janno Lepik
Taust: Tuntud Eesti kokk, kes on varem töötanud mitmetes hinnatud restoranides ning seisab Kai Restorani loomingulise suuna eest, pöörates tähelepanu detailidele, maitsetasakaalule ja kohaliku tooraine väärindamisele.

Teenused

  • Sise- ja väliterrass merevaatega
  • Degusteerimismenüüd koos veinisoovitustega
  • Privaatruumi võimalus väiksematele gruppidele
  • Veinikaart ja baariteenus
  • Ligipääs ratastooliga
  • Taimetoidu ja allergiavõimalustega menüüd

Hinnatase

  • Eelroad: 10–16 €
  • Pearoad: 20–32 €
  • Magustoidud: 8–12 €
  • Degusteerimismenüüd: 49–75 €
  • Joogipaketid: alates 25 €

Üldinfo ja ajalugu

Kai Restoran avati 2019. aastal Tallinna Noblessneri sadamalinnakus, endises tööstuspiirkonnas, mis on arendatud kaasaegseks kultuuri- ja gastronoomiakohaks. Restoran on saanud tuntuks oma maitseküllaste degusteerimismenüüde ning läbimõeldud disaini poolest. Kai on saanud tunnustust ka mitmetes Eesti toiduguidides ja restoraniauhindadel.