Keila Joa Restoran

Asukoht

Keila-Joa loss Schloss Fall, Pargi tee 5, Keila-Joa, 76701 Harju maakond, Eesti

Lahtiolekuajad

  • Esmaspäev–Teisipäev: Suletud
  • Kolmapäev–Pühapäev: 12:00 – 21:00

Kontaktid

  • Telefon: +372 5302 4582
  • E-post: [email protected]
  • Veebileht: https://www.schlossfall.com/restoran
  • Facebook: https://www.facebook.com/schlossfall
  • Instagram: https://www.instagram.com/keilajoarestoran

Kontseptsioon ja köök

Keila Joa Restoran pakub eksklusiivset fine dining elamust ajaloolises Keila-Joa lossis. Restoran keskendub eelkõige Euroopa klassikalisele ja modernsele köögile, rõhuga hooajalisusel ja kohalikel koostisosadel. Iga roog on kunstipäraselt serveeritud ning sobitatud hoolikalt valitud veinidega.

Menüü ja eripakkumised

  • Peakoka 5-käiguline degustatsioonimenüü
  • Hirvekarree punaveinikastmega
  • Kohafilee valge veini kastmes
  • Taimetoiduvalik: grillitud köögiviljad läätsedega
  • Magustoidud: šokolaadifondant, Pavlova
  • Erimenüüd pidulikele sündmustele ja ettetellimisel

Peakokk

Peakokk: Andrei Uustalu
Andrei Uustalu on tunnustatud Eesti kokk, kellel on aastatepikkune kogemus luksusrestoranide köögis. Ta on pälvinud kiitust oma loovuse ja koostisosade austamise eest, tuues igasse rooga tugeva isikliku käekirja ja kõrge kvaliteedi.

Teenused

  • Ajalooline saal peolaudadeks ja vastuvõttudeks
  • Privaatruumid koosolekuteks ja sünnipäevadeks
  • Suveterrass vaatega joale
  • Catering-teenus
  • Tasuta parkimine

Hinnatase

  • Eelroad: 14–19 €
  • Pearoad: 22–38 €
  • Degustatsioonimenüü: alates 65 €
  • Veinivalik: klaasist 8 €, pudelist alates 30 €

Üldinfo ja ajalugu

Keila Joa Restoran asub 19. sajandi Keila-Joa lossis, mis on üks silmapaistvamaid neogooti stiilis mõisaid Eestis. Restoran avati 2016. aastal pärast lossi põhjalikku renoveerimist. Ajalooline interjöör ja romantiline looduskeskkond pakuvad unikaalset elamust nii kohalikele kui ka väliskülalistele.