Lee Restoran

Asukoht

Uus 31, 10111 Tallinn, Eesti

Lahtiolekuajad

  • Esmaspäev: 17:00 – 23:00
  • Teisipäev: 17:00 – 23:00
  • Kolmapäev: 17:00 – 23:00
  • Neljapäev: 17:00 – 23:00
  • Reede: 17:00 – 23:00
  • Laupäev: 12:00 – 23:00
  • Pühapäev: 12:00 – 16:00

Kontaktid

  • Telefon: +372 5622 2002
  • E-post: [email protected]
  • Veebileht: https://www.leerestoran.ee
  • Instagram: https://www.instagram.com/leerestoran
  • Facebook: https://www.facebook.com/leerestoran

Kontseptsioon ja köök

Lee Restoran pakub kaasaegset Eesti kööki, mille fookus on jagamisrõõmul, kohalikul toorainel ja kultuurilisel mitmekesisusel. Restorani nimi “Lee” viitab traditsioonilisele Eesti tuleasemele, kus inimesed kogunesid sööma ja suhtlema. Köök ühendab Eesti maitsed kaasaegsete tehnikatega, pakkudes sooja ja kodust, kuid samas peent toiduelamust.

Menüü ja eripakkumised

  • Jagatavad pearoad, mis peegeldavad hooajalisi Eesti maitseid
  • Populaarsed toidud: suitsutatud porgand, ahjukana, kohalik kala, musta leiva jäätis
  • Magustoidud: rukkijäätis, metsamarjadesserdid
  • Vegan- ja taimetoiduvalikud
  • Hooajalised menüüd ja koostööd kohalike tootjatega
  • Eripakkumised: Chef’s Table elamus ettetellimisel

Peakokk

Kristjan Jaagus – kogenud Eesti kokk, kes väärtustab kohalikke koostisosi ja pühendub modernse Eesti köögi arendamisele. Ta on töötanud mitmetes tunnustatud restoranides ning on tuntud oma loomingulise, ent juurtelt traditsioonilise lähenemise poolest.

Teenused

  • Suveterrass
  • Privaatruumid väiksemateks sündmusteks
  • Gruppide vastuvõtt ja ettetellitud menüüd
  • Lastele sobilikud toolid ja menüüvalikud
  • Ei paku kojutoomist ega toidu kaasa müüki

Hinnatase

  • Eelroad: 10–18 €
  • Pearoad (jagamiseks): 20–35 €
  • Magustoidud: 8–12 €
  • Keskmine hinnatase: keskmine kuni kõrge

Üldinfo ja ajalugu

Lee Restoran avati 2020. aastal Tallinna vanalinnas ning on kiiresti saanud tuntuks oma ainulaadse jagamis- ja kogukonnakeskse kontseptsiooniga. Restoran asub ajaloolises hoones ning pakub külalistele võimalust kogeda modernset Eesti toidukultuuri autentses keskkonnas. Nimega ja lähenemisega austatakse Eesti pärandit ning kogukondlikke väärtusi.