Hans Restoran

Asukoht

Tähe 11, Tartu 50107, Eesti

Lahtiolekuajad

  • Esmaspäev – Neljapäev: 12:00 – 22:00
  • Reede – Laupäev: 12:00 – 23:00
  • Pühapäev: 12:00 – 21:00

Kontaktid

  • Telefon: +372 734 3155
  • E-post: [email protected]
  • Koduleht: https://www.hansarestoran.ee
  • Facebook: https://www.facebook.com/hansarestoran
  • Instagram: https://www.instagram.com/hansarestoran

Kontseptsioon ja köök

Hans Restoran on ainulaadne keskajast inspireeritud söögikoht Tartus, mis pakub rustikaalset interjööri ja ajaloolist atmosfääri. Restorani köök keskendub Eesti ja Euroopa klassikalistele roogadele, mille valmistamisel kasutatakse hooajalist ja kohalikku toorainet. Menüüst leiab nii rikkalikud lihatoidud kui ka taimetoiduvalikud, mis sobivad igale maitsele.

Menüü ja eripakkumised

  • Populaarsemad road:
  • Ahjus küpsetatud seapraad karamelliseeritud kapsa ja ahjukartuliga
  • Grillitud lõhe sidrunivõikastmes
  • Hansa lihavalik kahele
  • Taimetoitlaste spinatipasta röstitud köögiviljadega
  • Magustoidud: Hansa õunakook vanillikastmega, šokolaadifondant
  • Eripakkumised: nädalavahetuse erimenüüd, hooajalised maitseteemad, gruppidele ettetellimisel pakettmenüüd

Peakokk

Peakokk: Info puudub

Teenused

  • Suur väliterrass suveperioodil
  • Eraldi peoruumid ja konverentsisaal
  • Grupimenüüd ja broneeringud üritusteks
  • Lastetoolid ja lastesõbralik menüü
  • Tasuta parkimine
  • WiFi
  • Catering ja tellimuste täitmine

Hinnatase

  • Pearoad: 12–20 €
  • Eelroad ja supid: 5–9 €
  • Magustoidud: 5–7 €
  • Grupimenüüd alates 20 €/inimene

Üldinfo ja ajalugu

Hans Restoran avati 2001. aastal Tartu südalinna läheduses. Restoran on kujunenud populaarseks paigaks nii kohalike elanike kui ka turistide seas tänu oma omanäolisele stiilile ja kindlale kvaliteedile. Ajaloolise hansalinna vaimus kujundatud restoranis on toimunud mitmeid kultuuri- ja eraüritusi, sealhulgas pulmad, seminarid ja kontserdid. Restoran kuulub Hansakeskuse kompleksi ning pakub mitmekesist elamust söögi, atmosfääri ja teeninduse osas.