Rae Restoran

Asukoht

Raekoja plats 10, Tallinn, Eesti

Lahtiolekuajad

  • Esmaspäev–Laupäev: 12:00–22:00
  • Pühapäev: 12:00–20:00

Kontaktid

Kontseptsioon ja köök

Rae Restoran pakub kaasaegset Eesti kööki, kombineerides traditsioonilisi maitseid innovatiivsete tehnikate ja kvaliteetsete kohalikest toorainetest valmistatud roogadega. Restorani atmosfäär on hubane ja elegantne, sobides nii ärikohtumisteks kui ka erilisemateks sündmusteks.

Menüü ja eripakkumised

  • Räimefilee marineeritud köögiviljadega
  • Hirveliha hautis metsaseentest ja punaveinikastmes
  • Kohalikust kalast valmistatud püreesupp
  • Sezonipõhised degustatsioonimenüüd
  • Eripakkumised pühade ja tähtpäevade ajal

Peakokk

Martin Mägi – Eesti tipptasemel kokk, kelle loomingus on ühendatud traditsioonid ja kaasaegsed maitserännakud. Martin on töötanud mitmetes tunnustatud restoranides ning tema looming on korduvalt tunnustatud Eesti ja rahvusvahelistel kokakunsti võistlustel.

Teenused

  • Terrass suvisel ajal
  • Privaatruumid ärikohtumisteks ja pidustusteks
  • Toidu tellimine ja kojutoomine
  • Veinide ja joogivaliku nõustamine

Hinnatase

Peamised road hinnavahemikus 12–28 eurot. Degustatsioonimenüüd alates 45 eurost inimese kohta.

Üldinfo ja ajalugu

Rae Restoran avati 2005. aastal ning on sellest ajast saati pakkunud kvaliteetset ja loovat Eesti kööki. Restoran on tuntud oma professionaalse teeninduse ja hubase atmosfääri poolest, olles populaarne koht nii kohalike elanike kui ka turistide seas.