Soo Restoran

Asukoht

Viisjaagu, Viljandi vald, 70103 Viljandimaa, Eesti

Lahtiolekuajad

  • Esmaspäev: Suletud
  • Teisipäev: 17:00 – 22:00
  • Kolmapäev: 17:00 – 22:00
  • Neljapäev: 17:00 – 22:00
  • Reede: 17:00 – 23:00
  • Laupäev: 17:00 – 23:00
  • Pühapäev: Suletud

Kontaktid

  • Telefon: +372 5561 2316
  • E-post: [email protected]
  • Veebileht: https://www.soorestoran.ee
  • Facebook: https://www.facebook.com/soorestoran
  • Instagram: https://www.instagram.com/soorestoran

Kontseptsioon ja köök

Soo Restoran on looduslähedane ja fine dining kontseptsiooniga restoran, mis asub keset Viljandimaa vaikset rohelust. Restorani köök on inspireeritud Eesti soodest ja metsadest, pakkudes maitseelamusi, mis ühendavad kohalikku toorainet, metsikuid ürte ja kaasaegset tehnikat. Atmosfäär on rahulik ja keskendub maitseelamuse ning looduse kooskõlale.

Menüü ja eripakkumised

  • Degusteerimismenüü, mis muutub hooajaliselt (5–7 käiku)
  • Hooajalised metsasaadused: seened, marjad, metsloomaliha
  • Populaarsed road: sookailus marineeritud veiseliha, suitsutatud porgand, kohalik jõeforell
  • Magustoidud: rukkileivavaht, mustikakreem, kuusevõiga jäätis
  • Vegan- ja taimetoiduvalikud ettetellimisel
  • Erimenüüd väiksemateks sündmusteks

Peakokk

Info puudub.

Teenused

  • Privaatne ja väike restoran (~20 kohta)
  • Broneerimisel ainult õhtusöögid
  • Privaatõhtusöögid ja erisündmused
  • Tasuta parkimine ja looduslik jalutuskeskkond
  • Võimalus külastada koos kokkadega ümbruskonna loodust (hooajaliselt)
  • Ei paku kojutoomist ega lõunasööke

Hinnatase

  • Degusteerimismenüü: 75–95 €
  • Joogimenüü/veinipaarid: lisatasu alates 35 €
  • Hinnatase: kõrge (fine dining kategooria)

Üldinfo ja ajalugu

Soo Restoran avati 2022. aastal eesmärgiga tuua Eesti toidukultuuri keskmesse looduslähedane ja metsik maitse. Restoran asub renoveeritud talukompleksis ning pakub külalistele ainulaadset elamust, kus toit ja loodus eksisteerivad harmoonias. Tänu oma asukohale ja kontseptsioonile on Soo kiiresti pälvinud tähelepanu kohalike toidusõprade ja rahvusvaheliste külaliste seas.