Vegan Restoran V

Asukoht

Rataskaevu 12, 10130 Tallinn, Eesti

Lahtiolekuajad

  • Esmaspäev: 12:00 – 22:00
  • Teisipäev: 12:00 – 22:00
  • Kolmapäev: 12:00 – 22:00
  • Neljapäev: 12:00 – 22:00
  • Reede: 12:00 – 23:00
  • Laupäev: 12:00 – 23:00
  • Pühapäev: 12:00 – 22:00

Kontaktid

  • Telefon: +372 626 9088
  • E-post: [email protected]
  • Veebileht: https://www.vonkrahli.ee/vegan-restoran-v
  • Facebook: https://www.facebook.com/VeganRestoranV
  • Instagram: https://www.instagram.com/veganrestoranv

Kontseptsioon ja köök

Vegan Restoran V on üks esimesi ja tuntumaid täistaimseid restorane Tallinnas, mis keskendub mitmekesisele ja loomingulisele vegan-köögile. Restorani filosoofia põhineb tervislikkusel, keskkonnasõbralikkusel ja maitsetel, mis kõnetavad nii veganeid kui ka traditsioonilise köögi austajaid. Toitude valmistamisel kasutatakse kvaliteetseid, kohalikku päritolu tooraineid ning menüü pakub roogasid eri maailma köökidest.

Menüü ja eripakkumised

  • Populaarsed road: bataadikarri, läätsebolognese, majoneesiga vegan-burger
  • Eelroad: hummus valikus, marineeritud tofu, punase peedi carpaccio
  • Magustoidud: kookospiimaga šokolaadikook, toortatrakreem, käsitööjäätised
  • Gluteenivabad ja toorelt valmistatud (raw) valikud
  • Hooajalised pakkumised ning päevamenüüd
  • Lai valik taimseid jooke, smuutisid ja naturaalseid veine

Peakokk

Info puudub.

Teenused

  • Hubane ja kunstipärane interjöör Tallinna vanalinnas
  • Sobib veganitele, taimetoitlastele ja allergikutele
  • Võimalus broneerida grupile
  • Toidu kaasaostmine kohapealt
  • WiFi ja lastesõbralik keskkond
  • Ei paku kojutoomist

Hinnatase

  • Eelroad: 7–11 €
  • Pearoad: 12–18 €
  • Magustoidud: 6–8 €
  • Joogid: 3–6 €
  • Hinnatase: keskmine

Üldinfo ja ajalugu

Vegan Restoran V avati 2014. aastal Tallinna vanalinna südames ja on sellest ajast peale olnud oluline koht vegan-kultuuri esindamisel Eestis. Restoran on osa Von Krahli kontseptsioonist ning on hinnatud oma kõrge kvaliteedi, sõbraliku teeninduse ja püsiva väärtuspõhise köögi poolest. See on populaarne sihtkoht nii kohalike kui ka turistide seas.